آسان ترین و سخت ترین زبان های دنیا

امروزه یادگیری یکی از زبان های آسان و سخت در دنیا برای هر فرد امری اجتناب ناپذیر می باشد. اما بسیاری از زبان ها برای یادگیری مخاطب بیشتری نسبت به دیگر زبان ها دارند که این موضوع جدا از نیاز افراد به دشواری و سختی یادگیری آن زبان نیز مربوط می شود. یادگیری زبان های متعدد و توانایی چند زبانه بودن باعث می شود تا به سمت زبان های ساده و همچنین زبان هایی که ریشه های مشترکی با یکدیگر دارند برویم و هر چقدر این زبان ها در دنیا پر طرفدار باشند کار ما را برای یادگیری راحت تر می کنند. اما جدا از این می خواهیم به بررسی زبان های آسان و سخت در دنیا و با معیارهای استاندارد و بین المللی آن ها آشنا شویم و به آن ها بپردازیم و مشخص کنیم که اگر به عنوان مثال زبان چینی برای ایرانی ها بسیار سخت است مطمئنا برای کره ای ها و یا ژاپنی ها سخت تلقی نمی شود. و این که یادگیری هیچ زبانی غیر ممکن نیست و کسانی که توانستند به این زبان ها مسلط شوند و آن ها را یاد بگیرند همه سختی های یادگیری آن زبان را گذرانده اند اما در آخر موفق به یادگیری آن زبان سخت شده اند.
آسان ترین زبان ها در دنیا
در ادامه زبان های آسان و سخت در دنیا را به شما زبان آموزان معرفی می کنیم که اول به آسان ترین زبان ها می پردازیم که عبارت اند از:
- زبان سوئدی
یکی از دلایل زبان های آسان و سخت در دنیا بودن زبان سوئدی هم ریشه بودن کلمات آن با زبان انگلیسی است. امروزه کمتر کسی پیدا می شود که به زبان انگلیسی آشنایی نداشته باشد، در نتیجه یادگیری سوئدی نیز برایش آسان خواهد بود.
- زبان عربی
یادگیری زبان عربی به دلیل رسمالخط و الفبای مشابه با زبان فارسی برای فارسی زبانان بسیار ساده است. همچنین زبان فارسی واژه های زیادی از این زبان را وام گرفته است، همین موضوع یادگیری زبان عربی را آسان می کند و جزء دسته زبان های آسان و سخت در دنیا قرار می گیرد. با شرکت در دوره زبان تضمینی یا به صورت آموزش آنلاین زبان عربی و همراهی یک استاد خوب می توانید به راحتی این زبان را یاد بگیرید. تفاوت میان این دو زبان وجود جنسیت در زبان عربی است. یعنی ممکن است از لحاظ دستوری در عربی اسمها دارای جنسیت باشند، در نتیجه فعل یا صفت مورد نظر آن ها باید با اسم مطابقت داشته باشد.
- زبان انگلیسی
یکی از پر طرفدارترین زبانها در ایران زبان انگلیسی است. شاید در ذهن هر فارسیزبان به محض شنیدن یادگیری زبان، انگلیسی نقش ببندد. زبان انگلیسی چون زبانی بینالمللی است و کاربرد زیادی دارد، مشتاقان فراوانی نیز پیدا کرده است و یادگیری آن سخت نیست. منابع این زبان در ایران بسیار فراوان هستند و به همین علت راحت میتوان آن را یاد گرفت.
- زبان ایتالیایی
همانطور که می دانید زبان ایتالیایی با خیلی از زبان ها ریشه مشترک دارد، در نتیجه یادگیری آن آسان است و از زبان های آسان و سخت در دنیا است. با یادگیری این زبان رمانتیک می توان با افراد زیادی در سرتاسر جهان ارتباط برقرار کرد. بسیاری از کلمات این زبان به همان شکلی که تلفظ می شوند نوشته خواهند شد و جملات آن آهنگین است. ریتم آهنگین این زبان سبب می شود یادگیری آسانی داشته باشد. زبان ایتالیایی زبان مادری بیش از 63 میلیون نفر در جهان است و یادگیری این زبان به ارتباط با سایرین کمک میکند.
- زبان اسپانیایی
الفبای اسپانیایی با انگلیسی مشترک است، در نتیجه یادگیری آن برای انگلیسی زبان ها کار سختی نیست. شاید تنها دشواری یادگیری اسپانیایی گویش های متفاوتی باشد که این زبان دارد. اسپانیایی در کشورهای زیادی صحبت می شود و به همین خاطر فرصتهای شغلی این زبان بسیار زیاد است. طبق آمار اسپانیایی دومین زبانی است که هم جزء زبان های آسان و سخت در دنیا و هم افراد زیادی به آن صحبت می کنند و زبان مادری بیش از 400 میلیون نفر در سطح جهان است.
- زبان فرانسوی
اگر زبان انگلیسی تسلط دارید، یادگیری زبان فرانسوی برایتان دشوار نخواهد بود، چون این زبان های آسان و سخت در دنیا و دو زبان ریشه مشترک دارند و به وفور می توان کلماتی یافت که در هر دو مشترک است. حتی بسیاری از واژه های فرانسوی به زبان فارسی نیز وارده شدهاند و در حال حاضر استفاده می شوند. در فرانسوی نیز مانند زبان عربی، جنسیت مطرح است، به همین خاطر شباهت دستوری زیادی دارند. برای برخی افراد تلفظ کردن فرانسوی دشوار است و با تمرین و تکرار موفق می شوند. اگر در حال شرکت در کلاس زبان آنلاین آموزش زبان فرانسه هستید باید بگوییم به زبان عاشقانه فرانسوی خوش آمدید. این زبان نیز مانند انگلیسی در ایران منابع بی شماری دارد.
- زبان نروژی
شاید کمی تعجب کنید، اما زبان نروژی نیز جزو یکی از زبان های آسان و سخت در دنیا است. نروژی هم خانواده آلمانی است، درست مانند انگلیسی. یعنی این زبانها کلمات مشترک و هم ریشه زیادی دارند و ساختار گرامری و ترتیب آوردن کلمات در جمله در آن درست مانند انگلیسی است و همچنین آموزش آن نیز مانند آموزش زبان انگلیسی از صفر است.
- زبان روسی
یادگیری زبان روسی برای فارسی زبانان به دلیل واژه های فراوانی که از این زبان وام گرفته است، دشوار نیست. واژه هایی مانند سوسیس، ماشین، بنزین و چرتکه و بسیاری دیگر از زبان روسی به فارسی آمده اند. زبان روسی در کشورهای زیادی صحبت می شود، مانند اوکراین، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان که بعضی کشورهای همسایه ایران هستند. منابع این زبان نیز در ایران فراوان است و برای یادگیری با مشکلی مواجه نخواهید شد و از زبان های آسان و سخت در دنیا است.
سخت ترین زبان های دنیا
سخت ترین زبان ها عبارت اند از:
- ماندارین چینی
تقریبا می توان گفت که سخت ترین زبان دنیا ماندارین چینی است. زبان رسمی اکثر شهروندان چینی، که بیش از ۱٫۲ میلیارد نفر در دنیا به آن صحبت می کنند. طنین صدا رکن اصلی این زبان است و واژه ها در آن با تغییر زیر و بم صدا ساخته شده و حتی معنی آنها تغییر می کند. ساختار نوشتاری زبان ماندارین هم بسیار سخت است و هزاران کاراکتر و پیچیدگی در خط چینی وجود دارد که یادگیری آن را بسیار دشوار تر کرده است. حروف الفبا در این زبان وجود ندارد و به جای آن از نشانه های خاصی استفاده می شود؛ گویی باید تمام عمر را صرف یادگیری این نشانه ها کرد. جالب تر این مثل کشور خودمان ایران، در مناطق مختلف چین هم لهجه ها و گویش های متنوعی وجود دارد. میان لهجه های گفتاری و نگارش نشانه ها هم شکاف بزرگی وجود دارد. برای روشن شدن سختی این زبان، بد نیست بدانید که فرهنگ لغتهای چینی بزرگی وجود دارد که در خود ۴۷۰۰۰ هزار نشانه را جای دادهاند و این زبان از زبان های آسان و سخت در دنیا جزء سخت ترین ها است که پیشنهاد می شود مکالمه زبان ماندارین را تماشا کنید و گوش دهید.
- زبان ژاپنی
زبان ژاپنی تقریبا شبیه به زبان چینی است که جزء زبان های آسان و سخت در دنیا است و برای یادگیری آن باید هزاران کاراکتر و نشانه را به خاطر سپرد. در زبان ژاپنی، به عنوان یکی از سخت ترین زبانهای جهان، سه روش متفاوت برای نوشتن و دو روش هجابندی وجود دارد. حدود ۱۳۰ میلیون نفر به این زبان صحبت می کنند و از چپ به راست نوشته می شود.
- زبان مجارستانی
شاید کمی دور از ذهن باشد اما مجارستانی هم به عنوان یکی از زبان های آسان و سخت در دنیا جزء سخت ترین در دنیا شناخته می شود. سختی و چالش اصلی این زبان در آنجایی مشخص می شود که یک اسم، در هفت حالت مختلف مونث، مذکر، خنثی و … صرف می شود. این زبان مستقل است و هنوز ریشه اصلی آن پیدا نشده است. البته مشخص شده است که مجارستانی به همراه زبان استونیایی و فنلاندی به خانواده زبان های اورالی تعلق دارد. این زبان برخلاف زبانهای رایج دیگر در اروپا، ریشه لاتین ندارد و با این که چندان شناخته شده نیست، حدود ۱۳ میلیون نفر در جهان از آن برای برقراری مکالمه استفاده می کنند. زبان مجارستانی ۴۴ حرف دارد که با الفبای لاتین نوشته می شوند. حالات گرامری هم در این زبان بسیار متنوع هستند و با آنچه تا کنون در خصوص دستور زبان آموخته ایم تفاوت دارند.
- چینی
زبانی که بیشترین تعداد صحبت کننده را در جهان دارد و سخت ترین زبان برای یادگیری فارسی زبانان است. اگر قصد سفر به کشورهای آسیایی را دارید، چینی یکی از بهترین زبان ها برای یادگیری است و همچنین جزء زبان های آسان و سخت در دنیا است. در واقع این زبان جزء غیر عادی ترین زبان هاست و ۳۰ زبان دیگر را در خود جای می دهد. ماندارین نیز به طور گسترده در جهان صحبت می شود. تمام این زبان ها به دلیل ادبیات و نوشتار یکسان، چینی محسوب می شوند. دیگر نمونه های شناخته شده، Wu و Cantonese می باشد.
- لهستانی
احتمالا در مورد این زبان کنجکاوهستید. شاید تا به حال فکر می کردید که زبان آلمانی جزء این گزینه ها خواهد بود اما لهستانی یادگیری دشوارتری دارد. لهستانی و زبان های یونانی، ایسلندی، فنلاندی، یونانی، کرواتی، ترکیه ای و مجارستانی جزء زبان های سخت دنیا محسوب می شوند. تمام این زبان ها هر کدام به ۱۱۰۰ ساعت یا ۴۴ هفته مطالعه و تمرین نیاز دارند تا بتوانید به سطح پیشرفته برسید و جزء زبان های آسان و سخت در دنیا است.
سخن آخر
در این مقاله به اختصار به معرفی هجده مورد تعدادی از مهم ترین زبان های آسان و سخت در دنیا پرداخته شد. در این لیست جای گویش ها و زبان های دیگری بسیاری خالی است. زبان سانسکریت، زبانهای سِلتی یا کِلتی، زبان ولزی، زبان هلندی، زبان خاص کشورهای کوچک اروپایی و زبان کُردی. تمامی این زبانها و گویشها از سخت ترین زبان های دنیا و البته زیباترین آنها به حساب میآیند. با اینحال عواملی چون اشاره به مورد مشابه، تعداد گویش وران و یا مشخص نبودن محدوده ی مرزی زبان مورد نظر، مانع ما از ورود به جزییات بیشتر شد.
دیدگاهتان را بنویسید